BIZnews

Telemach diže cijene usluga u Bosni i Hercegovini

Kao novi telekom operater u BiH, Telemach se zahvaljujući određenim pogodnostima, pogotovo u pogledu mogućnosti praćenja pojedinih sportskih kanala, u posljednjih par godina uspio nametnuti na tržištu telekomunikacija i postati značajnom konkurencijom BH Telecomu i HT Eronetu.

Telemach - Poslovni.hr

Čini se, međutim, da se nakon pridobijanja korisnika ovaj operater okreće tržišnom poslovanju. Korisnici usluga Telemacha su ovih dana dobili obavještenja u kojima ih informišu o poskupljenju.

Do 1. aprila ove godine Telemach će povećati cijene svojih duo i trio paketa, kao i naknadu za za održavanje, te cijenu samostalnog interneta…

Poskupljenje Telemach usluga u BiH – Facebook

U letku koji je korisnicima dostavljen sugeriše im se mogućnost prelaska na druge pakete ili druge usluge, ali im se indskretno, na kraju obavijesti, što je očito zakonska obaveza, stavlja do znanja da zbog navedenog povećanja cijena do 1. aprila tekuće godine mogu raskinuti postojeći ugovor bez plaćanja bilo kakvih nadoknada za prijevremeni raskid.

Nove cijene njihovih paketa slijede:

Poskupljenje Telemach usluga u BiH – Facebook


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh