BIZnews

Novi projekat kompanije “Bingo” i partnera: “Odvažne i hrabre, to ste vi!”

Na sam Dan žena, 8. marta bit će proglašena tri najbolja projekta koje će odabrati žiri.

Bingo projekat - PR/Haber.ba

Advertisements

“Kako bismo pružili podršku ženskim udruženjima i doprinijeli njihovom radu, s partnerima projekta “Bambi” i “Persil”, te prijateljima projekta “Alma Ras” i “Milka”, pripremili smo projekat podrške udruženjima ili organizacijama žena pod nazivom “Odvažne i hrabre, to ste vi!”. Poziv za učešće u projektu otvoren je u periodu od 14. februara do 7. marta 2018. godine. Osmomartovski praznik je idealan motiv za ovakav projekat koji će ženama iz udruženja pomoći da ostvaruju svoje ciljeve svakoga dana.

U BiH postoje razne ženske organizacije i udruženja koja imaju različite ciljeve, poput borbe za jednakopravnost polova, poboljšanja ekonomskog položaja i životnog standarda žene, te pružanja psihološke, socijalne, pedagoške i pravne pomoći ženama. Cilj projekta “Odvažne i hrabre, to ste vi!” je pružiti podršku ženskim organizacijama i udruženjima, doprinijeti njihovom radu i uslovima, te ojačati njihov status i poziciju. Kroz ovaj projekat, za najbolje ideje kompanija

“Bingo” će u saradnji sa partnerima projekta “Persil” i “Bambi”, te prijateljima projekta “Alma Ras” i “Milka”, donirati značajna sredstva: 5.000, 4.000 i 3.000KM .

Na sam Dan žena, 8. marta bit će proglašena tri najbolja projekta koje će odabrati žiri.

Iako je projekat koncipiran tako da se sredstva prikupljaju kroz prodaju posebno označenih artikala, u saradnji s partnerima i prijateljima projekta, navedeni iznosi će biti donirani bez obzira na prodaju.

Kupci će na policama prepoznati ove artikle jer su posebno označeni, poručuju iz kompanije “Bingo”.

Sva zainteresovana udruženja informacije mogu pronaći na “Bingo” web stranici (ili na linku https://goo.gl/pHkNro).


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh