BIZnews

“HIFA OIL” obnovila saradnju za NATO snagama u BiH

Bosanskohercegovački vodeći domaći distributer nafte i naftnih derivata “Hifa Oil” obnovila je poslovanje sa snagama EUFOR-a u Bosni i Hercegovini, ušavši tako u petu godinu saradnje. “Hifa Oil” je izabrana na tenderu kao najbolji ponuđač čime su zadovoljeni najviši NATO standardi.

HIFA OIL - PR/Haber.ba

Advertisements

“Uspješno smo po peti put prošli veoma zahtjevne tenderske procedure koje imaju za cilj provjere nivoa kvaliteta. NATO je danas u svijetu pojam za snagu, organizaciju i sigurnost. Kada vas ocijene sa najvišeg nivoa da ste u stanju isporučiti vrhunski proizvod i uslugu dostojan standarda najjače vojne organizacije na svijetu, tada možete biti posebno ponosni na sve naše timove vrhunski obučenh ljudi i na cijelu kompaniju”, izjavio je Venan Hadžiselimović izvršni direktor kompanije “Hifa Oil”.

Ugovor predviđa snabdijevanje i distribuciju svih vrsta derivata, uključujući i avio goriva. Saradnja sa EUFOR snagama koja traje pola decenije zahtijeva izuzetno visok nivo profesionalnosti i stručne osposobljenosti, i najbolji je pokazatelj predanosti i nivoa usluge koji kompanija “HIFA-OIL” pruža svojim partnerima…

“HIFA – OIL” je svoje poslovanje uskladila sa najvišim svjetskim standardima, podrazumjevajući sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001) i zaštitom okoliša (ISO 14001), a takvo poslovanje je potvrđeno od renomirane certifikacijske kuće TÜV SÜD.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh