BIZnews

Počela akcijska prodaja ulaznica za Panonska jezera u Tuzli

Počela je akcijska prodaja sezonskih ulaznica za Panonska jezera u Tuzli, koje će se po povoljnim cijenama prodavati tokom januara i februara u upravnoj zgradi Javnog komunalnog preduzeća “Pannonica” Tuzla.

Panonska jezera, Tuzla - Facebook

Advertisements

“Redovna sezonska ulaznica sada košta 54 KM, povlaštena za penzionere, RVI, civilne invalide preko 60 posto, porodice poginulih boraca i šehida 29 KM, đačka i studentska 44 KM, a dječija 24 KM (za djecu od dvije do sedam godina)”, saopšteno je iz “Pannonice”.

Za one koji samo prudužuju važenje ulaznice od prošle sezone, sve nabrojane cijene su niže za dvije marke. Ulaz za djecu starosti do dvije godine uvijek je besplatan…

Standardne cijene sezonskih ulaznica su skuplje, pa tako redovna košta 80 KM, đačka i studentska 60, povlaštena 40, dječija 30, uz trošak izrade nove ulaznice 4 KM ili produženje stare 2 KM.

Cijene dnevnih ulaznica se ni ove sezone neće mijenjati, pa će tako dnevne ulaznice za odrasle tokom juna te od 16. do 31. augusta koštati 4 KM, dok u špici sezone od 1. jula do 15. augusta, cijena će iznositi 5 maraka. Cijena povlaštenih ulaznica iznosi 3, odnosno 4 marke u špici sezone, dok ulaznice za djecu koštaju 2, odnosno 3 marke sredinom ljeta.

S obzirom na veliki broj posjeta, koji raste iz godine u godinu, uskoro će početi radovi na proširenju plaže.

“Pošto smo primijetili da nam tokom najvećih posjeta nedostaje prostora, odlučili smo se da radimo proširenje plaže. Uskoro počinju radovi na novoj plaži koja će imati mediteranski tip zidova i kaskade. Sve to će pratiti i novi, drugačiji mobilijar. Planiramo i rekonstrukciju ugostiteljskih objekata, a sve će biti završeno do početka ljetne sezone”, kazao je direktor “Pannonice”, Maid Porobić.

Sezona kupanja na Panonskim jezerima zvanično traje tri mjeseca, od 1. juna do 31. augusta, s tim da može početi ranije ili se produžiti, u zavisnosti od vremenskih prilika.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh