BIZnews

Otvorena prva poslovnica Addiko bank u potpunosti opremljena po Addiko korporativnim standardima

Addiko banka nastoji svojim klijentima ponuditi proizvode koje istinski trebaju, na mjestima gdje ih trebaju.

Addiko bank - PR/Haber.ba

Advertisements

To je bio ključni razlog otvaranja nove poslovnice u Ferhadiji, najprometnijoj sarajevskoj ulici.

Poslovnica Ferhadija prva je poslovnica u poslovnoj mreži Addiko banke koja je u potpunosti opremljena po Addiko korporativnim standardima, te klijentima omogućava korištenje modernih tehnologija u bankarskom poslovanju.

“Jasno, jednostavno i direktno su riječi po kojima želimo biti prepoznatljivi. Poslovnica Ferhadija napravljena je u skladu sa tim principima, čime smo i simbolično započeli novu fazu u izgradnji naše poslovne mreže“, izjavila je Sanela Pašić, direktorica Addiko banke prilikom otvaranja poslovnice.

“Naš pristup podrazumijeva i jačanje partnerskih veza sa zajednicama u kojima djelujemo. Ovaj put je naš partner općina Centar, sa kojom ćemo zajednički podržati obnovu Osnovne škole “Mehmed beg Kapetanović Ljubušak” iznosom od 15.000 KM i omogućiti najmlađim sugrađanima kvalitetnije obrazovanje”, dodala je Pašić.

Povodom otvaranja poslovnice Ferhadija, za nove klijente je pripremljena konkurentna ponuda paketa proizvoda, a svim novim i postojećim klijentima na raspolaganju je i veoma atraktivni zamjenski kredit Restart, sa najvećim iznosom (do 80.000 KM) i najdužim rokom otplate (do 15 godina) na bh. tržištu. Dodatna pogodnost poslovnice je i radno vrijeme, koje je od 8 do 19 sati, te je prilagođeno građanima koji ne moraju žuriti s posla da bi stigli obaviti bankarske transakcije.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh