BIZnews

DECOR IN PREDSTAVLJA NOVU STRANICU ZA ONLINE DIZAJN ENTERIJERA

Kada govorimo o dizajnu enterijera, većina ljudi misli na otmjene salone i projektne biroe sa visokim cijenama za jedan takav projekat. Međutim, danas u svijetu, industrija dizajna je doživjela izvjesnu revoluciju putem interneta i servisa preko kojih možete tražiti idejni projekat enterijera vašeg doma, od dizajna komada namještaja, jedne prostorije, do uređenja kompletnog stana.

Decor In - Decorinportal.com

Advertisements

Ovakvi servisi u svijetu posluju već nekoliko godina sasvim uspješno, a prvi u našoj zemlji sa ovakvom vrstom usluge je Online dizajn by Decor In sa mogućnošću savjetovanja, projektovanja i dizajna enterijera.

online-dizajn-by-decorin

Navesti ćemo razloge zašto je dobro i praktično online dizajniranje:

Dizajn enerijera prelazi iz lokalnog u globalno tržište

Klijenti, uopšteno žele imati što više mogućnosti od ponuđača određenog servisa. Kao što je danas dizajn enterijera lokalni servis, gdje klijenti angažuju obližnje firme i tu mogu vidjeti njihove vještine i postignuća. U skoroj budućnosti, tržište dizajna enterijera će se proširiti na globalno tržište gdje će kupci bez obzira na geografsku udaljenost, da biraju projektante isključivo na osnovu njihovih sposobnosti i vizija.

Online transakcije su brže i efikasnije

Savjetovanje sa lokalnim firmama je dugotrajno i može biti vrlo frustrirajuće naročito kada vaša investicija ne pruži zadovoljavajuće rezultate. Osim toga, rad arhitekte na terenu se naplaćuje, a to klijentu zadaje dodatne troškove. Online transakcije vam pružaju dodatno vrijeme potrebno za angažman, čime se čitav proces pojednostavljuje. Automatizovane karakteristike dalje smanjuju neefikasnost i zadržavaju fokus na onome što je najvažnije-vaš projekat.

Online dizajn enterijera nudi mogućnost više rješenja nego tradicionalno savjetovanje

Tradicionalno savjetovanje sa dizajnerskim firmama daje vam nekoliko prijedloga najviše, obično sa visokim cijenama, a sve u istom stilu od jednog dizajnera. Uz online platforme (kao što je Online dizajn by Decor In), klijenti dobivaju mogućnost izbora dizajnera, a samim tim i bolje opcije za uređenje kakvo vama odgovara. Potencijal dizajna enterijera preko interneta se vrlo brzo širi, tako da klijenti mogu dobiti više rješenja za svoj projekat od različitih dizajnera, a arhitekte su shvatili da ovu tehnologiju mogu iskoristiti za proširenje posla i pribavljanje što više klijenata.

poster4

Arhitekte mogu privući više klijenata putem online platformi

Mladi i talentovani dizajneri i arhitekte, suočeni su sa ozbiljnim problemima nakon sticanja diplome. Klasičan put jednog mladog projektanta je da pođe raditi u nekom birou, sa minimalnom platom i sporim napretkom i mogućnosti za isticanje. Online dizajn platforme omogućavaju mladim dizajnerima da prošire svoju profesionalnu mrežu izvan tradicionalnog sistema i da se dokažu se isključivo na osnovu svoje sposobnosti i vizije, umjesto da napredak ometa neiskustvo i nedostatak prakse. Dizajneri se mogu povezati sa potencijalnim klijentima putem novih tehnologija, pribavljajući recimo dodatni novac pored svoje postojeće plate.

Online usluge su dostupne i pristupačne za kupce

Zahvaljujući online servisima usluge za kupce su dostupne i jednostavne. U suštini, sve je već namješteno za vas i ono što trebate učiniti je unijeti potrebne informacije. Tradicionalno savjetovanje sa nekom od projektantskih firmi troši puno i energije i vremena, kao što je traženje odgovarajuće firme ili obilazak više njih, odabir na osnovu preporuka i sl. Za razliku od modernih procesa online platformi, komuniciranje i dogovori sa arhitektom su dugotrajni i često naporni za zaposlene klijente. Osim toga tradicionalno savjetovanje će vas po svemu nabrojanom izaći skuplje, ne uključujući režijske naknade. Automatizovane online platforme skraćuju proces rada, a time i cijene, što dovodi do mnogo jeftinijih naknada za usluge.

Decor In je sada pokrenuo potpuno novu stranicu za online dizajn enterijera: www.onlinedizajn.decorinportal.com, na kojoj možete naručiti uslugu uređenja enterijera samo sa jednim klikom miša. Bilo gdje da se nalazite, bilo kada, sa ograničenim budžetom ili ne, sa idejom ili bez nje, Decor In tim će vam pomoći da za kratko vrijeme dođete do doma iz snova.

Više informacija, kontakt podatke, usluge koje nudimo i sve ostalo možete pronaći na stranici www.onlinedizajn.decorinportal.com.

Decor In- Vaš prvi korak do savršenog doma!


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh