BIZnews

Kvalitetna priprema automobila za zimu

“OPTIMA Grupa” se zbog svoje društvene odgovornosti i pozicije kompanije koja utiče na kvalitetan razvoj lokalnih zajednica priključila akciji “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2016”.

Advertisements

U ovom poslu partner smo Auto-moto savezu bh. entiteta Republike Srpske. Veliku preventivnu kampanju besplatne kontrole ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihove pripremljenosti za vožnju u zimskim uslovima počinje sutra u 9 časova (utorak, 1. novembar 2016. godine) u krugu Auto-moto društva (AMD) “Krajina” u banjalučkom naselju Lazarevo.

Pod pripremom vozila za zimske uslove vožnje predviđena je kontrola:

  1. vrijednosti rashladne tečnosti,
  2. kvaliteta kočione tečnosti,
  3. dubine gazećeg sloja pneumatika,
  4. svjetlosno-signalnih uređaja,
  5. uređaja za brisanje vjetrobrana i perače vjetrobranskog stakla,
  6. kontrola opreme i pribora koju treba da posjeduju vozači na osnovu pravilnika.
  7. ispravnosti auto-gas sistema.

Akcija se provodi u 29 gradova i opština bh. entiteta Republike Srpske, a trajaće od 1.11 do 25.11.2016 godine.

Za predstojeću zimsku vožnju NESTRO je pripremio brojne potrepštine, svoje proizvode i reklamne materijale, kojima će nagraditi vozače. NESTRO će ovu akciju provoditi i na 10 svojih benzinskih stanica u periodu od 1.11 do 16.11.2016. godine, dok će akcija “Uz Permant ispred drugih” odvijati na svim NESTRO benzinskim stanicama.

Tokom ove akcije uz kupljene dvije litre Permanta dobijate 1 litar zimskog Mosola gratis.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

Loading..
loading...

Advertisements

Na vrh