BIZnews

Union Banka produžila akciju stambenih kredita sa izuzetno povoljnom fiksnom kamatnom stopom

Zbog velikog interesa javnosti i do sada zabilježenih odličnih rezultata, Uprava Union Banke donijela je odluku kojom nastavlja akciju stambenih kredita sa izuzetno povoljnom kamatnom stopom već od 4,99 posto (EKS 5,19 posto koja je izračunata na iznos kredita od 150.000 KM, sa rokom otplate do 20 godina, uključujući troškove obrade kredita).

Edis Ražanica - Haber.ba

Advertisements

Pored činjenice da Union Banka nudi najpovoljniji stambeni kredit, posebna pogodnost za korisnike je činjenica da ne moraju razmišljati o promjeni kamatne stope koja je fiksna za cijeli otplatni period, koji maksimalno može iznositi 20 godina.

“Reakcija javnosti je najbolji dokaz opredijeljenosti Union Banke za svakodnevno unapređenje kvalitete života bh. građana. Upravo zbog odličnog odziva javnosti i potražnje tržišta za stambenim kreditima Union banke sa fiksnom kamatnom stopom tokom cijelog otplatnog perioda, odlučili smo se da produžimo našu akciju koja građanima omogućava da malim kamatama dođu do velikih rješenja, odnosno da riješe jedno od najvažnijih životnih pitanja, a to je vlastiti stan”, istakao je Edis Ražanica, direktor Sektora za poslovanje sa klijentima i podršku prodaji u Union Banci.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh