BIZnews

Cenić: Ljude u BiH morate vući za rukav da nešto urade

Regionalna poslovna asocijacija Biznis plus, uz podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH danas je tretirala teme iz energetike, odnosno promjene na tržištu električne energije, gasa i drugih energenata.

Svetlana Cenić - Screenshot/N1

Advertisements

Skupu su, između ostalih, prisustvovali i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, gospodin Mirko Šarović, zatim bivši ministar energetike Federacije BiH, Erdal Trhulj, rukovodstvo VTK BiH, te predstavnici privatnih kompanija kao što su MS & Wood, Prevent, GEN-I i JANA.

Na ovom skupu se potražio odgovor kako do sada funkcionira Energetska Zajednica (EZ), te kako biti u korak sa reformama na liberalom tržištu, piše “N1“…

Organizatorica i pokretačica regionalnog projekta Biznis Plus Svetlana Cenić za “N1” je rekla kako su potencijali Bosne i Hercegovine i više nego poznati, ali da su generalno glavna prepreka u ostvarivanju bilo kakvih ciljeva isključivo ljudi koji imaju obavezu da se bave tekućim problemima.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh