BIZnews

Male rate, a tarife ih prate

Nabavite jedan od vrhunskih telefona iz m:tel ponude uz mjesečnu ratu već od 2 KM.

mobiteli - Haber

Želite li novi telefon, ne morate razmišljati o velikim troškovima i praviti velike finansijske planove. Ukoliko ste korisnik Moj Mix tarifa, Open Quadro paketa, tarife Moji najbliži ili jedne od Kombinuj tarifa, telefone iz m:tel ponude možete otplaćivati na 12 ili 24 jednake mjesečne rate u zavisnosti od ugovorne obaveze.

Cijenu telefona u svojoj omiljenoj tarifi podijelite sa brojem mjeseci koliko želite da ga otplaćujete, i dobićete cijenu vaše mjesečne rate.

Odlučite li se za Open Quadro paket, pored telefona, koje možete otplaćivati na 12 ili 24 mjesečnih rata, m:tel vam nudi i mogućnost kupovine fiksnih telefona, laptopa, tableta i televizora. Kupovina ovih uređaja moguća je na 12 jednakih mjesečnih rata uz uslov da je minimalna cijena odabranog uređaja 100 KM.

Od mnoštva vrhunskih telefona iz m:tel ponude izdvajamo vam:

  • LG V10 kojeg uz tarifu Moj Mix Premium i ugovor od 24 mjeseca možete otplaćivati u 24 jednake mjesečne rate u iznosu od 27 KM.
  • Sony M4 Aqua za samo 2 KM mjesečno, 24 mjeseca, uz Moj Mix Extra ili
  • HTC 626 DS za 2 KM, 24 mjeseca, uz Moj Mix Extra.

Postanite vlasnik telefona kojeg ste oduvijek željeli.

U cijene je uračunat PDV.

Za više informacija pozovite korisnički servis 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh