BIZnews

Kompanija “mtel” dobitnik regionalne nagrade Biznis Partner 2016

Kompanija mtel dobitnik je regionalne nagrade Biznis Partner 2016 koju dodjeljuje kompanija Mass Media International iz Beograda, a koja se dodjeljuje jednoj najboljoj kompaniji iz svake od zemalja regiona.

Biznis Partner 2016 - Haber

Poslovnu izuzetnost kompanije mtel najbolje su prepoznali i ocjenili poslovni partneri, potrošači i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Svečana ceremonija dodjele nagrada pod sloganom “U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner” održana je 8. juna 2016. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Mtel je prepoznat kao kompanija koje je ostvarila dobre poslovne rezultate, koja kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažava svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazuje ekološku svijest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

“Regionalna nagrada Biznis Partner 2016 je dodatni motiv i još jedno priznanje kojim su potvrđena naša nastojanja da poslujemo efikasno i društveno odgovorno i na taj način doprinesemo razvoju, ne samo kompanije već društva uopšte”, saopštili su iz kompanije mtel.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh