BIZnews

ASA OSIGURANJE NOVA “ZVIJEZDA“ PROJEKTA “KUPUJMO I KORISTIMO DOMAĆE“

ASA osiguranja, vodeća osiguravajuća kuća u brzini isplate šteta u Bosni i Hercegovini i Udruženje Kupujmo i koristimo domaće potpisali su trogodišnji ugovor o saradnji. ASA osiguranje kao domaća osiguravajuća kuća, pridružit će se projektu koji potiče razvoj domaće privrede i domaćih kompanija, te će u naredne tri godine na svim materijalima koristiti jedinstveni znak bh. kvalitete “Zvijezda”, kojim domaći proizvodi i usluge postaju prepoznatljivi među građanima Bosne i Hercegovine.

ASA osiguranje - Haber.ba

Direktor ASA osiguranja, Feđa Morankić, istakao je da je ova saradnja nastala kao slijed zajedničkih poslovnih ciljeva. “Zapošljavanjem domaće radne snage i radom sa domaćim klijentima, ASA osiguranje maksimalno radi na poboljšanju domaće privrede. Mi želimo biti najbolji domaći brend osiguranja, a saradnja sa Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće će nam sigurno pomoći u tome da postanemo vidljiviji među našim građanima i građankama“, naveo je Morankić.

ASA osiguranje na tržištu BiH posluje od 2007. godine. Prodajnu mrežu ove kompanije čini 12 Filijala i Podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. U svojoj ponudi, ASA osiguranje ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine, sa preko 60.000 klijenata.

Više informacija o ASA osiguranju dostupno je na www.asa-osiguranje.ba.

 


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh