Biznis

Ako želite posao u Njemačkoj: Minhenski aerodrom traži 20 radnika iz BiH

Za zainteresirane učesnike iz drugih gradova, organiziran je i besplatan prevoz iz Banja Luke, Tuzle i Mostara, a obavezna je prijava, s obzirom na to da je broj mjesta ograničen

Kompanija AeroGround Flughafen München GmbH u potrazi je za radnicima i radnicama za opsluživanje aviona ili rukovanje prtljagom. MInhenski aerodrom traži radnike/ce iz BiH na više pozicija, a osim traženih kvalifikacija, poželjno je poznavanje osnova njemačkog jezika, ali nije uslov.

Firma koja regrutuje radnike za minhenski aerodrom pokušat će naći 20 radnika iz BiH, te organizuje Dane otvorenih vrata 3. i 4. februara u hotelu Hills u Sarajevu sa početkom u 9 sati.

Prezentacije će biti održane u terminima 9, 11, 13 i 16 sati, a nakon svake prezentacije, zainteresirani kandidati će obaviti razgovor sa predstavnicima kompanije te će na licu mjesta moći aplicirati na željenu radnu poziciju.

Za zainteresirane učesnike iz drugih gradova, organiziran je i besplatan prevoz iz Banja Luke, Tuzle i Mostara, a obavezna je prijava na e-mail: posao@priredba.ba s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Firma nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz 30 dana godišnjeg odmora (uz petodnevnu radnu sedmicu), brojne dodatne pogodnosti, kao što su naknada za putne troškove, 13. plaća, penzioni plan kompanije, podršku pri pronalasku smještaja uređenjem stambenog prostora u vlasništvu kompanije, subvencija za obroke za sve kantine i restorane kompanije u kampusu, osiguravanje parkirnih mjesta za zaposlenike, kao i povlašteni uslovi u lokalnom javnom prevozu.

Minhenski aerodrom jedan je od najuspješnijih na svijetu i na njemu radi 10.000 osoba.

Riječ je o kompaniji koja je stopostotno investicijsko društvo kompanije Flughafen München GmbH i vodeća je na tržištu u području usluga prihvata i otpreme na minhenskom aerodromu. Kako su istaknuli iz ove kompanije, na njihovom radnom mjestu ne postoje dva jednaka dana, a upravo iz tog razloga aerodrom München smatraju najljepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svijetu.

Više informacija o uslovima i radnim pozicijama možete pogledati OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh