Noviteti

Bivši direktor Veleža pozvao navijače da napuste grupu “Istorija ex yu fudbala”

Stadion Veleža - Vijesti.ba

Bivši direktor i trener Fudbalskog kluba Velež Mensud Duraković na svom Facebook profilu pozvao je sve navijače Veleža da napuste Facebook grupu “Istorija ex yu fudbala”, zbog kako je naveo “zlonamjernih i tendencioznih objava o igračima i legendama Veleža”.

Riječ je o grupi koja okuplja 85 hiljada zaljubljenika u klubove s prostora cijele bivše države, a u kojoj se svakodnevno objavljuju desetine starih fotografija i video zapisa za mečeva nekadašnje Jugolige, ali i ostalih rangova bivše države.

Duraković nam je objasnio da ga je na ovaj čin navela posljednja objava o najboljem golmanu Jugoslavije svih vremena Enveru Mariću. Riječ je o legendi FK Velež, čije su malobrojne golmanske greške tokom karijere “sabrane” u video u trajanju od dvije minute, ispod kojeg su uslijedili zlonamjerni komentari navijača drugih klubova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh