Noviteti

Pronađen Ferrari koji je pripadao sinu Sadama Huseina

Ferrari F40 koji je pripadao Udaiju Huseinu, sinu nekadašnjeg iračkog predsjednika Sadama Huseina, pronađen je zahvaljujući internetu.

Ferrari - Youtube

Priča je počela kada je youtuber Ratarossa saopštio da želi da pronađe i kupi automobil pa je zatražio pomoć zajednice i drugih youtubera. Iako se to činilo kao nemoguća misija, internet je pokazao svoju moć pa je automobil pronađen u kratkom roku, prenose “Nezavisne“.

U početku je bio u veoma lošem stanju, ali je kasnije ponovo viđen na putu. Trenutno je u vlasništvu imućnog kolekcionara u Erbilu, ali ponovo nije u optimalnom stanju što pokazuje i zvuk njegovog motora.

Ipak, uprkos tome, cijena ovog Ferrarija F40 iznosi 1.150.000 dolara, a tu završava san youtubera koji je želio da ga kupi i restaurira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh