Noviteti

Najavljen električni Ford Mustang Mach-E

Ford je i zvanično potvrdio da će njihov novi električni SUV poneti naziv Mustang Mach-E, kao i da će premijeru imati za nekoliko dana u Los Anđelesu.

električni Ford Mustang

Kako se najavljuje, u pitanju je sportski električni SUV sa litijum-jonskim baterijama i autonomijom od oko 370 milja (600 km), a čiji stajling je inpirisan Ford Mustangom (između ostalog prednja i zadnja svjetla).

Automobil je baziran na novoj arhitekturi i po nekim ranijim informacijama biće dostupan u verzijama sa prednjim i pogonom na sva četiri točka, piše “Autoblog“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh