Noviteti

Poboljšani Range Rover Velar u novom izdanju

2020 ange Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition će dobiti isti 5.0 litarski V8 motor sa superpunjačem, koji je srce najboljih Jaguar i Land Rover vozila.

Range Rover Velar - Nezavisne.com

Ovaj motor će 2020 Range Rover Velar modelu dati dodatnih 170 konjskih snaga, sa ukupnom cifrom od 550. To će biti više nego dovoljno da lansira Velar od nula do sto kilometara na čas za 4.3 sekunde, što skida oko 1.4 sekundu sa rezultata baznog modela. Kako bi se što bolje izborio sa tom dodatnom snagom, kočnice i vješanje ovog automobila takođe dobijaju poboljšanje, sa ogromnim rotorima i čeljustima sa četiri klipa naprijed.

Aktivno vazdušno vješanje pomaže tijelu automobila da se glatko kreće po drumu i daje mu dodatni klirens od zemlje uz stabilnost, onda kada siđete sa asfalta i krenete u osvajanje nezgodnih terena. Mala estetska unaprijeđenja urađena su na eksterijeru, uključujući quad cijevi ispušnog sistema i veće usisnike u prednjem dijelu. Tu je takođe i nova nijansa farbe, Satin Byron Blue, koja će biti ekskluzivna za ovaj Velar model.

Luksuza u vozačkoj kabini novog Velara ima u izobilju, sa perforiranom i štepanom Windsor kožom u ponudi u četiri kombinacije boja – Vintage Tan, Cirrus, Ebony i Pimento. Tu je takođe i jedinstveni sportski volan, sa konturisanim obodom, uz aluminijumske pedale, pišu “Nezavisne“.

Interesantni završni detalji primjenjeni su na većini elemenata ovog modela, a ako se odlučite za karbonski paket, dobićete enterijer koji je okupan ovim skupocenim materijalom.

Cijena ovog noviteta će biti tek objavljena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh