Aktuelno

JEDVA KONTROLIŠE EMOCIJE: Zola priznao šta osjeća prema Viktoriji

Lazar Čolić Zola i Viktorija Mitorović nastavil su da razgovaraju o svom odnosu, a Filip Car je pokušavao da ih posavjetuje.

-Ja vidim da njemu cijeli dan nije dobro. Mislila sam da je mamuran, ali ne može da ti bude toliko loše. Ja sad znam zašto je tebi loše – pričala je Viki.

-Loše mi je jer su takve ukolnosti. Ja sebe ne mogu ovdje da zamislim u bilo kakvom odnosu, ali to ne mijenja činjenicu kako se ja osjećam – rekao je Zola.

–Kako nisi mogao da se prepustiš sa Nevenom, jer je bila neiskrena. Uzmi u obzir da ja nisam dobra, kakav život vodim i da sam bila sa Markom. Treba sebi da razgraničiš u glavi i da te radi razum. Kad god ti proradi u stomaku, ti prebaci na mozak – govorila je ona.

—Meni ne radi u stomaku, nego se nije ugasilo već par dana. Meni i sad radi, nego ne čuješ. Ti ovo ne možeš da doživiš, jer se ne dešava tebi, nego meni – dodao je Čolić.

–Da ima još mjesec dana do kraja, ja sam slobodna i ne razmišljam o Marku, stvarno. Ja ne kažem da sa Zolom ne bih imala nešto, već sljedeći utorak – rekla je Viki.

-Ja ne bih mogao sa tobom da imam u utorak, jer ja tebe ne gledam kao k*rvu. Dokle god govoriš sama za sebe tako, neće te poštovati muškarci – odbrusio je Zola.

–Vi ćete imati nešto do kraja – istakao je Car.

-Neću više da provodim vrijeme sa njom i biću sam. Djevojka zna situaciju i neće. Ti ćeš da ispadneš fer. Meni je lakše što sam sve ovo ispričao – nastavio je Čolić.

–Sad je gotovo, nakon ovog što je priznao šta osjeća i nakon što je ona rekla da može da se desi. Je l’ bilo jutros nešto u baznu? Poljubac ili dodir? – pitao je Car.

–Poljubac u usta nije bio siguran. Ja bih sad išla u bazen, ajmo Zola – rekla je Viki.

–Tako ne možeš da se ponašaš – istako je Zola.

–Idem da spavam i kad ustanem, ne vidim te. Ne bi bilo fer da sa tobom provodim vrijeme nakon što sam ovo saznala. Njemu bi jačalo sve ovo što osjeća – govorila je ona.

-Znaš kakvu potrebu imam da te zagrlim. Ja bih sad pričao sa tobom, ne bih ni spavao. Nešto je uradila ne mogu da provalim šta, ali zadrmala je repom sigurno jer nisam mogao da pokleknem. Ja sam njoj rekao da ja nijedan ponedjeljak nisam išao u prodavnicu, ona da mi kaže išao bih sa slašću – govorio je Zola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh