Aktuelno

Zloglasni nadvožnjak odnio još jednu „žrtvu“: „Šišanje“ krova pri prolasku ispod nadvožnjaka (VIDEO)

Zloglasni nadvožnjak visok 355,6 centimetara odnio još jednu „žrtvu“.

Zapravo, sada je viši, jer je 2019. podignut na 376 centimetara, ali to nekima ne pomaže.

Vozači znaju da budu čudna sorta, posebno kada ignorišu upozorenja. Prije Gregson Street Overpassa na više mesta ima žutih upozoravajućih svetala, a ispred samog nadvožnjaka je velika žuta traka kreirana tako da privuče pažnju vozača i apsorbuje eventualnu štetu. Tu je i ogroman digitalni znak, koji upozorava vozila čija je visina prevelika za prolaz. Dotični senzori takođe pokreću semafor koji zaustavlja saobraćaj. Dakle, pre nego što dođete u situaciju da ostanete „bez krova“, imate tri upozorenja, uključujući crveno svijetlo na semaforu, prenosevrelegume.

Bez obzira na sve, vozač dotičnog kamiona ih je izignorisao i nastavio da napreduje. Ono što je još šokantnije je što je nakon kontakta nastavio da vozi unapred, „ošišavši“ krov koji je ostao na putu.

Nadvožnjak jeste zloglasan, ali čini se da volan nije za svakoga…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh