Aktuelno

BMW, Mercedes ili Audi: Koji je najbolji luksuzni auto? Video

Iako će koristiti samo rijetkima, u potrazi smo za odgovorom koji muči mnoge,.

Snage sučeljavaju najbolji od najboljih, najveće i najprestižnije krstarice njemačke autoindustrije. Mat Watson iz britanskog Carwow pokušava saznati koji je najbolji od tri nominirana. A to su Audi A8, BMW serije 7 i Mercedesova S klasa.

Jedna od bitnih stavki u ovoj usporedbi je cijena. Vjerovali ili ne, najjeftinija je serija 7, slijedi A8, a najskuplja je S klasa. Mercedesov predstavnik je najbolji i u pogledu vanjskog dizajna, dok ulaskom u kabinu stvari postaju malo kompliciranije. S tehnološke strane Mercedes je broj 1, kvaliteta je na strani BMW-a, a Audi je stilski najbolje pogođen.
Na kraju dolazimo i do vozne dinamike, prenosi index.

Konačnog pobjednika nećemo otkriti, ali ćemo reći da je zadnje mjesto pripalo BMW-u. Mi se ne bismo bunili ni s bavarskom krstaricom, zar ne?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh