Aktuelno

Na tržište Bosne i Hercegovine lansiran je novi brend pod imenom Das WeltAuto

Kompanija Porsche BH d.o.o., lider na tržištu prodaje i servisiranja novih automobila, od aprila 2017.godine na tržište Bosne i Hercegovine lansirala je novi brend pod imenom Das WeltAuto, koji se bavi prodajom rabljenih vozila.

Das WeltAuto-Koma-modular.cz

Mreža ovlaštenih trgovaca Das WeltAuto relativno brzo se proširila na veće gradove širom Bosne i Hercegovine, počev od Sarajeva sa dva ovlaštena trgovca, AC Quattro i Porsche Sarajevo, te Apolo – Mostar, Autorad – Brčko , Autokomerc VS – Banja Luka i Nipex – Tuzla.

Globalni uspjeh brenda DasWeltAuto zasnovan je na sigurnosti, povjerenju, pouzdanosti i transparentnosti. Vozila koja su u ponudi DasWeltAuto, detaljno su provjerena i tehnički potpuno ispravna, te raspolažu garancijom, tako da kupci mogu biti sigurni u pouzdanost svojih vozila. Kupci u Bosni i Hercegovini su također prepoznali kvalitet ponude DasWeltAuto, a u prilog tome govori broj od preko 1.000 prodatih vozila u periodu od aprila 2017. do kraja mjeseca oktobra 2018. godine.

Nastavlja se širenje mreže u narednom periodu, te se očekuje da će u naredne tri godine biti više od dvadeset ovlaštenih trgovaca u Bosni i Hercegovini. Za naše kupce smo pored produžene garancije i mobilne asistencije obezbijedili povoljne uslove finansiranja sa nominalnom kamatnom stopom od 3,99% u saradnji sa Porsche Leasingom. Također na odabrane modele do kraja 2018. godine nudimo i popuste do 10.000 KM. Dodatne informacije i ponudu vozila potražite na našoj web stranici www.dasweltauto.ba .

Haris Muratović
Das WeltAuto Brand manager

Kontakt: 062/345-063
e-mail: haris.muratovic@porschebh.ba


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh