Fudbal

Mostarski derbi na stadionu “Rođeni“ po prvi put u noćnom terminu

Utakmica se zbog pandemije koronavirusa igra bez prisustva publike, i to po prvi put pod svjetlima reflektora na stadionu u Vrapčićima

Na stadionu “Rođeni“ u toku je meč Veleža i Zrinjskog u sklopu drugog kola Mtel Premijer lige BiH. Okončano je prvo poluvrijeme nakon kojeg domaćin ima vodstvo od 1:0 pogotkom Obrena Cvijanovića iz 43. minute.

Prethodno je Cvijanović propustio još jednu dobru priliku, dok su na drugoj strani Veležu prijetili Ognjen Todorović i Nemanja Bilbija, koji nisu bili uspješni.

Utakmica se zbog pandemije koronavirusa igra bez prisustva publike, i to po prvi put pod svjetlima reflektora na stadionu u Vrapčićima.

Podsjetimo, jutros je na ulicama Mostara došlo do niza incidenata koje su napravili navijači Zrinjskog. Oni su u istočnom dijelu grada oštetili nekoliko ugostiteljskih objekata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh