Crna hronika

STRAH SE ŠIRI KONJICOM I OKOLNIM SELIMA: Ubica je naoružan i opasan, policija ga TRAŽI!

Drugi dan je od stravičnog ubistva koje je potreslo Bosnu i Hercegovinu, a hladnokrvni i višestruki ubica Edin Gačić (43) nalazi se i dalje na slobodi! – Službenici Policijske uprave Konjic, u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, i danas vrše temeljitu istragu i pretražuju teren, a u svrhu pronalaska počinioca krivičnog djela – izjavio je, kako ga citira A v a z , predstavnik za javnost MUP-a HNK Ljudevit Marić.

Edin - Avaz.ba

Sinoć su se na društvenim mrežama širile razne dezinformacije o tome da se ubica Edin Gačić krije u pojedinim centralnim dijelovima grada Konjica te se povodom te situacije oglasio zamjenik komandira Policijske uprave Konjic Mirza Rožajac.

– Molim sve ljude koji žive na području općine Konjic da ne šire lažne vijesti i siju dodatnu paniku i strah koji je dovoljno prisutan i opravdan. Ako već vidite sumnjivu osobu, obratite se Policijskoj stanici Konjic na broj 122 ili 036/730-337 i anonimno prijavite to što ste vidjeli ili čuli. Širenjem dezinformacija po društvenim mrežama nikome ne činite uslugu, naprotiv, otežavate rad policije!

Portparol MUP-a HNK je povodom iznošenja dezinformacija pojedinih portala o jučerašnjem stravičnom ubistvu kod Konjica pozvao sve medije da sarađuju s policijom MUP-a HNK, a sve u cilju dobrobiti zajednice. Podsjećamo, nakon jučerašnjeg stravičnog ubistva Sauda Sultanića (39) u mjestu Podorašac kod Konjica višestrukom ubici Edinu Gačiću se gubi svaki trag.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh