BiH

Vremenska prognoza za vikend

Više oblačnosti bit će u subotu, dok će u nedjelju u poslijepodnevnim satima doći do razvedravanja.

Oblaci - Rama-Prozor.info

Danas u Bosni malo do umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima više oblačnosti u istočnim područjima i dijelu centralne Bosne. U Hercegovini pretežno sunčano.

Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Više oblačnosti u jutarnjim satima. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 28 stupnjeva,piše Slobodnabosna

U nedjelju, 2. augusta, u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine, istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 27 i 32, na jugu zemlje do 35 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh