Vaš horoskop za dan 29.05.2017.
O V A N
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju.

Preporuka: Različiti sadržaji zabave djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.B I K
Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspješne rezultate na različitim stranama. Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili "ljubavna pravila".

Preporuka: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.B L I Z A N C I
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da Vas očekuju uspješni rezultati. vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namjere pred voljenom osobom.

Preporuka: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.R A K
Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima, djelujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju. Čini vam se da neko strogo "kontroliše" vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namjere.

Preporuka: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.L A V
Imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procjene i mudre odluke donose novi uspjeh. Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Uljepšajte svoj intimni život, tako što ćete djelovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje vam je stalo.

Preporuka: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.D J E V I C A
Djelujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umjesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promijenite svoj stil ponašanja. Uz poslovnu satisfakciju neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumijevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osjećate.

Preporuka: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.V A G A
Prijedstavili ste svoje poslovne ideje na uspješan način, tako da Vas očekuje moralna i materijalna podrška. Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

Preporuka: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.Š K O R P I J A
Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo. Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrijebite svoje "skrivene adute" kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

Preporuka: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.S T R I J E L A C
Izgleda kao da vam saradnici zamijeraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze. Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da udjete u nečiji "ljubavni trag" ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate.

Preporuka: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.J A R A C
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju. U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

Preporuka: Previše briga loše utiče na vašu koncentraciju i na raspoloženje.V O D O L I J A
Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namjerama. Na sreću djelujete veoma ubjedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrdjuju vaša očekivanja. Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše "tajne namjere". Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.

Preporuka: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.R I B E
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspjeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da Vas neko ometa ili usporava. Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Budite realn u svojim emotivnim očekivanjima.

Preporuka: Važno je da pravilno profiltrirate svoje misli i osjećanja.